Ontdek talent dat raakt!

Creatieve communicatiemedewerker gezocht Theater Ludens

creatieve communicatiemedewerker gezocht affiche met een desktop, een Mac scherm en hippe bril

Creatieve Communicatiemedewerker gezocht!

Wij zijn op zoek naar een creatieve communicatiemedewerker (DTP) die goed overweg kan met Photoshop, en voor wie Adobe Illustrator nauwelijks nog geheimen heeft. Iemand met oog voor compositie en design en die prima overweg kan met zowel druk als digitaal. Heb jij daarbij ook nog een hart voor cultuur en theater? Dan is Theater Ludens op zoek naar jou!

 

Wat vragen wij van je?

Uiteraard ben jij natuurlijk heel handig met Adobe Illustrator en Photoshop. Jij hebt oog voor compositie en design en je kunt zowel een advertentie voor de krant maken als een template voor MailChimp bouwen. Jij weet het verschil in CMYK & RGB en je schiet niet in de stress wanneer een drukker belt dat de inktbezetting te hoog is. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en werk je nauwkeurig. Je weet je tijd goed in te delen en kunt goed samenwerken. Je bent creatief en vindt het leuk om mee te denken over de communicatie-uitingen en Theater Ludens nog beter op de kaart te zetten.

* werkdagen & -tijden in overleg.

 

Wat levert het je op?

Een uitdagende vrijwilligersfunctie binnen een gezellig groeiend theater, waar het tonen van initiatief wordt aangemoedigd. Je wordt goed ingewerkt en begeleid. Daarnaast profiteer je van de voordelen dat het werken bij een theater met zich meebrengt. 

 

Wil je meer informatie of direct contact opnemen?

Contactpersoon : Anja Bakhuis
E-mail : a.bakhuis@theaterludens.nl