De Betovering

Tot ons verdriet is De Betovering geannuleerd. Dit geweldige festival ziet geen kans op een verantwoorde wijze de voorstellingen aan te bieden in deze 'lockdown-light' periode. Ons hart breekt voor alle kinderen, ouders en artiesten die zich hier zo op hadden verheugd. En onze dank aan de festivalorganisatie die er alles aan hebben gedaan om toch door te kunnen. Het is helaas niet gelukt. Hieronder vind je het bericht dat is uitgegeven door de festivalorganisatie. Heb je kaartjes gekocht? Binnenkort nemen wij contact met je op over de restitutieregeling. Gezien de drukte vragen wij je geen contact op te nemen met ons theater. Je ontvangt vanzelf bericht hoe we met de kaartrestitutie omgaan. Blijf gezond! 

-----------

Festival de Betovering gaat niet door

Oh neee!! Ook wij hebben de nieuwe coronamaatregelen gehoord die in de persconferentie van 13 oktober bekend zijn gemaakt. De boodschap had meer impact voor ons festival dan we eerder op de dag voorzien hadden. We hadden het festival dit jaar al teruggebracht tot een veilige versie, ook voor maximaal 30 bezoekers per activiteit. Echter, met de opdracht om geen theaterfestivals te organiseren, niet de randen van de maatregelen op te zoeken én verkeersbewegingen plus sociale contacten nog meer te beperken vinden wij het niet verantwoord om mensen te activeren om in een week naar 500 activiteiten te gaan. Het is nauwelijks te geloven, maar het is echt: De Betovering 2020 wordt afgelast. 

We hebben dit besluit met heel veel pijn in het hart genomen. Voor het eerst in het bestaan van De Betovering gaat het festival niet door. En juist in deze tijd vinden we het zo belangrijk dat we kinderen uitnodigen om hun fantasie te gebruiken als antwoord op alle beperkingen en onzekerheden van deze tijd.

Volgend jaar komt de Betovering terug! En vergeet niet, ook binnen kan je zingen! Liefs, team de Betovering

------------