Galerie Ludens

Galerie Ludens presenteert de nieuwste exposie 'Selfie'. Na een roerige tijd van navelstaren in coronatijden trekt Galerie Ludens uw blik omhoog. In de tentoonstelling ‘SELFIE’ staren eigenzinnige zelfportretten u zelve aan. Prikkelt het om iets te vinden van en in de selfies? Wellicht vinden ze juist iets van u. Wat de zelf-verbeeldingen in de expositie verbindt is een verscheidenheid in technieken en uitvoeringen. Daarom is de combinatie perfect. Het biedt inzicht in de psyche van de kunstenaars en misschien ook wel de uwe. Kom vooral kijken en oordeel zelf. Dat kan tot en met vrijdag 28 januari 2022.

De galerie, een initiatief van Galerie Brugman (Herenstraat in Voorburg), Corné Akkers, Helene Doornebal (Atelier Helene in Leidschendam) en Theater Ludens toont diverse zelfortretten (Selfies) van lokale (amateur)kunstenaars. De expositie is ingericht door Corné, Helene en Ernst Ford (voorzitter van het theater en gepassioneerd schilder).

Je kunt de expositie tijdens openinguren van het theater bekijken: maandag en dinsdag tussen 16.00 en 18.00 uur (niet in de vakanties), woensdag en zaterdag tussen 14.00 en 116.00 uur, en tijdens de voorstellingen van Theater Ludens. Kijk hiervoor op de voorstellingsagenda van het theater.