Verhuur

--terug--  

TECHNIEK  

CONTACT  

 

Verhuur

Theater Ludens: een geweldige en inspirerende omgeving voor uw receptie, symposium, vergadering, diner, presentatie, borrel, feest of verjaardag!

Theater Ludens is hét theaterpodium in Leidschendam-Voorburg. Naast onze uitgebreide programmering kunnen in Theater Ludens ook evenementen plaatsvinden.

 
 

Dankzij onze goede contacten met artiesten en cateraars kunnen wij uw evenement op maat maken. Een borrel in onze sfeervolle foyer, een voorstelling of presentatie in onze volledig geoutilleerde theaterzaal, het is allemaal mogelijk. Een evenement in Theater Ludens wordt zo een geweldige en inspirerende belevenis.

Voor uw evenement, feest of verjaardag nemen wij u de zorg graag uit handen. Theater Ludens is geschikt voor groepen tot 150 man, bijvoorbeeld voor een symposium, gevolgd door een borrel of uitgebreid buffet in onze sfeervolle foyer. Wilt u ons theater van binnen bekijken, maak dan snel een afspraak!

 

Trouwen

Wist u dat u ook kunt trouwen in Theater Ludens? De gemeente heeft Theater Ludens aangewezen als trouwlocatie. Het theater voldoet geheel aan de eisen die de gemeente hier aan stelt. Wilt u samen met ons de mogelijkheden bespreken voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op: verhuur@theaterludens.nl. Theater Ludens: hét adres voor een evenement op maat!