AFGELAST
AFGELAST

AFGELAST

zaterdag 11 april 2020
Bekijk ticketinfo

Acoustic Power"  met de fingerstyle gitaristen Alex van Voorst en Melvyn Gnai en met zeer speciale gasten Amanda Gnai (violiste) en zangeres Piline van de Garde!

Op zaterdag 11 april is het zover. Na vele concerten te hebben gespeeld in Azië is het nu weer de tijd voor Nederland! Om precies te zijn in Theater Ludens te Voorburg. Alex van Voorst, in 2002 en 2003 genomineerd als beste gitarist van Nederland, heeft deze keer niet alleen het wereldtalent uit Maleisië naast hem staan Melvyn Gnai, maar ook zijn zus Amanda Gnai ! Melvyn heeft al diverse wereld trofeeën in de wacht gesleept als zijnde beste fingerstyle gitarist. Zijn zus heeft hetzelfde gedaan alleen dan als violiste. Ook heeft Melvyn al in de Carnegie Hall te New York gespeeld en zijn zus zo’n beetje in alle grote concerthallen van Azië...en nu dus Voorburg!

Alex heeft nog een extra twee special guests uitgenodigd Piline van de Garde (vocaliste)en Taco Gorter (percussie). Piline is een veelzijdig talent, gezegend met een schitterende mooie stem. Verleden jaar kreeg zij de zaal muisstil met het nummer “Sober”…Taco Gorter is een begrip in de drum/percussie wereld. Beter is er niet….

Dit acoustische gitarenconcert heeft ditmaal enorm veel variëteit… er komen diverse “helden” op het muzikale vlak van Alex en Melvyn voorbij.