AFGELAST
AFGELAST

AFGELAST

zondag 5 april 2020
Bekijk ticketinfo

Een hartverwarmende kleutervoorstelling over een trol die ballerina wil worden (geïnspireerd op Billy Elliot)

Nom Nom wil dansen.

Papa mag dat niet weten.

Trollen dansen niet.

Trollen zijn grof en taai.

Maar Nom Nom is anders.

Hij giechelt, houdt van glitter en wil dolgraag een tutu.

Niemand begrijpt hem totdat hij Guusje ontmoet.

Een stoer mensenmeisje dat heel goed kan dansen.

En dát wil ze hem graag leren!

-------------------------

Theaterkrant****: “Een intieme en grappige voorstelling... Sanne Zweije is een theatermaker die nog veel van zich zal laten horen.”

Trollenjong werd in 2012 gemaakt bij Het Filiaal Theatermakers. Sindsdien speelde hij ruim 360 keer in speellokalen voor bijna 20.000 leerlingen! Vanaf september 2019 speelt Trollenjong onder de vleugels van SPEELbos en maakt Sanne er een kleine zaal voorstelling van.

----------------------- 

SPEELbos

Sanne Zweije maakt grappige, ontroerende voorstellingen voor iedereen die jong durft te zijn. Op speelse wijze snijdt ze waardevolle thema’s aan die zowel je gevoelswereld als je fantasie prikkelen. Haar theatertaal is beeldend, fysiek, muzikaal en kenmerkt zich door de combinatie van humor met poëzie. Dit najaar lanceert ze samen met Tim Zweije, Floris Verkerk en Lard Adrian het SPEELbos BV. Een bos vol takken. Zo bieden ze met het SPEELbos verdiepend jeugdtheater, met het SPEELveld theatrale trainingen aan het bedrijfsleven en verhuren ze met het SPEELlokaal een studio aan hun vesting middenin de Biesbosch, waar ze ook diverse workshops geven.