Alexander Broussard - The Story of Les Chansons Francaises
Alexander Broussard - The Story of Les Chansons Francaises

Alexander Broussard - The Story of Les Chansons Francaises

zondag 14 maart 2021
Bekijk ticketinfo

In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ‘s werelds grootste muzieklegendes. Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock ‘n’ Roll? Wat is het geheim achter de fabuleuze zangtechniek van Barbra Streisand? Wat maakte de muziek van Bowie zo onweerstaanbaar?

Voor elke aflevering van deze serie “masterclasses” neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het leidend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau. De zanger of zangeres wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

Over Alexander Broussard
Alexander (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, The Billy Joel Experience, The Crazy Piano’s, De Corona’s e.v.a.) keerde in juni, één dag na de lockdown, al meteen terug op de podia met zijn solo-voorstelling “Alexander Broussard speelt Billy Joel” waarin hij niet alleen als musicus, maar ook als boeiend verhalenverteller hoge ogen gooide bij het publiek. Omdat hij zo vaak na afloop van de shows te horen kreeg dat juist die achtergrondverhalen zo’n leuke extra dimensie aan de show geven, besloot Alexander om dat concept uit te breiden naar een hele serie. “The Story of Liesbeth List

Henrike Brouwer schrijft, zingt, presenteert en acteert. Met haar duo Krouwelsenbrouwer maakte ze het kleinkunstprogramma Bloot & Broos, waarmee ze tweemaal in de prijzen viel. Tot voor kort presenteerde en produceerde ze elke maand de BOB Talkshow voor ondernemend Brabant, in deze bijzondere tijd houdt ze het hoofd boven water als tekstschrijver en Webinar host. Henrike woont met haar twee zoontjes en Soep de poes in hartje Tilburg. Samen met Alexander zal Henrike alle kanten van de icoon Liesbeth List belichten. En natuurlijk kun je Alexander in de huid van Shaffy én Boeijen zien!