Anita Tomasevitch
Anita Tomasevitch

Anita Tomasevitch

dinsdag 11 december 2018
Bekijk ticketinfo

Anita Tomasevich trad op in de belangrijkste zalen van Nederland, Spanje, Engeland, Italië, Rusland, Cyprus en Servië en is laureate van internationale concoursen. Ze was te horen op de nationale Servische radio en televisie. Zij studeerde aan de Piano afdeling van de Academie van Kunst aan de Universiteit van Novi Sad (Servië), aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en werd toegelaten voor haar PhD studie aan de Royal Academie te Londen. Zij studeerde bij erkende docenten als Jegor Chugayev (leerling van Y. Milstein), Svetlana Bogino (leerling van L. Oborin) en Vladimir Ograkov (leerling van E. Gilies), Marcel Baudet, Ellen Corver, Yelena Richter, Lazar Berman, Geroge Sandor en Stefan Vladar.

Ze nam een solo cd op met werken van Scarlatti, Chopin, Scriabin en Prokofiev. Anita vormt een pianoduo met de vermaarde Nederlandse pianiste Eke Simons. Komend seizoen treed ze op als soliste en kamermusicus in Servië, Nederland, Cyprus, Griekenland en Duitsland.

--------------------------------------------------------------------------------

De ‘lunch’ in lunchconcerten.
De lunchconcerten zijn meestal rond 13.15 uur afgelopen. Tijd voor de lunch. Zoals gewoonlijk kunt u bij ons een heerlijk broodje kopen voor een klein prijsje. Zodat u na afloop van het concert kunt nagenieten van een heerlijke lunch, een kopje koffie en/of een glaasje wijn. Om zo gezellig nog even na te praten. Bent u alleen gekomen? Neem dan plaats aan onze aanschuiftafel. Gezellig met elkaar nog even napraten.

Wilt u tijdig weten wie er speelt? Stuur een email naar lunchconcerten@theaterludens.nl en wij houden u op de hoogte.