Cuarteto Lunares - A horas troncas
Cuarteto Lunares - A horas troncas

Cuarteto Lunares - A horas troncas

vrijdag 13 april 2018
Bekijk ticketinfo
Cuarteto Lunares is een nieuw en excellent tangokwartet uit Frankrijk.
 
Cuarteto Lunares’ bandoneoniste Carmela Delgado wordt op dit moment internationaal gezien als het grootste talent op dit voor de tango iconische instrument. Zij studeerde bij meesterbandoneonist Victor Villena, die we in 
Nederland kennen van zijn indrukwekkende concerten met zijn Quinteto El Después.
 
Cuarteto Lunares laat u via deze schitterende en verrassende orchestraties kennismaken met de belangrijkste hedendaagse Argentijnse componisten als Camilo Ferrero, Ramiro Boero en Bastien David.
 
Na vele concerten in Frankrijk en een succesvolle tournee van Cuarteto Lunares in Buenos Aires, afgelopen oktober, is nu ons land aan de beurt om kennis te maken met deze vier geweldige, jonge musici. De toekomst van de tango is bij Cuarteto Lunares in goede handen.
 
Topvioliste Aurélie Gallois is als artistiek leider verantwoordelijk voor alle arrangementen en daarmee voor de unieke sound van dit ambitieuze kwartet.
 
Tijdens de concerten wordt met name de muziek gespeeld van de in Nederland opgenomen CD: A horas troncas. Cuarteto Lunares is niet minder dan een absolute must voor iedereen die van tango houdt!
 

Uitvoerenden:
Carmela Delgado, bandoneon
Aurélie Gallois, viool
Gersende Perini, cello
Lucas Eubel-Frontini, contrabas.