Danielle Schel - OK
Danielle Schel - OK

Danielle Schel - OK

zaterdag 9 april 2022
Bekijk ticketinfo

Altijd Anders  
Dat het ‘Altijd Anders’ gaat, is dit theaterseizoen wel weer gebleken. En in plaats van dat cabaretière Daniëlle Schel vandaag de laatste voorstelling van haar tour speelt, knalt ze een zomers lied de wereld in!   
   
‘Altijd Anders’ is een lied uit haar eerste succesvolle theaterprogramma ‘Patroon’ en gaat over hoe de dingen nooit gaan zoals je ze had bedacht.  
   
Daniëlle heeft speciaal voor ons ‘Altijd Anders’ in een zonnig jasje gestoken zodat we fluitend aan de zomer kunnen beginnen en we ons alvast kunnen gaan verheugen op het nieuwe seizoen. Én natuurlijk op de nieuwe voorstelling van Daniëlle getiteld ‘OK’.  

Over Daniëlle Schel  
In 2017 sleepte Daniëlle de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival in de wacht met haar muzikale cabaretprogramma ‘Slagbeurt’. Na de finalistentour tekende Daniëlle bij Breijwerk, het management van Claudia de Breij. Haar eerste avondvullende programma ‘Patroon’ ging in februari 2019 in première. Komend seizoen is Daniëlle in het theater te zien met haar nieuwe voorstelling getiteld ‘OK’, waarvoor Daniëlle Het Stijgend Applaus Stipendium toegekend heeft gekregen.