Ontdek talent dat raakt!

Omdat we het waard zijn (Oudejaarsconférence 2017)

Dolf Jansen & Louise Korthals

Voor het eerst gaan een man en vrouw sámen het jaar te lijf. En elkaar.
 
Omdat sommige jaren al vanaf januari trillen op hun grondvesten. Omdat u schreeuwde om verandering en wij niet te beroerd zijn om daarnaar te luisteren.  Omdat vooruitgang een teamsport is en vrouwen allang weten wat buitenspel betekent, maar mannen dát gewoon niet snappen. 
 
Omdat de vrouw altijd gelijk heeft, maar de waarheid desondanks in het midden ligt. Daarom twee natuurrampen voor de prijs van één: Louise en Dolf.
 

Omdat jullie het waard zijn. Vermoeden we.

Dolf Jansen
Voor Dolf wordt het de 26e keer dat hij een oudejaars-voorstelling maakt. En voor het eerst sinds 2007 doet hij dat niet alleen. Veilig, zijn Oudejaars 2016, staat sinds 30 dec. integraal op zijn eigen YouTube-kanaal. Dolf is op tv als het echt onvermijdelijk is, en graag en veel op de radio: iedere zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur Spijkers met Koppen op Radio 2, iedere vroege zaterdagochtend van 04.00 tot 06.00 uur Afslag Thunder Road op Radio 2, elke maand columnist bij Vroege Vogels op Radio 1.

Louise Korthals
Louise Korthals studeerde aan de Koningstheater-akademie in Den Bosch. Nog maar net afgestudeerd won zij in 2011 de Wim Sonneveldprijs. Haar debuutvoorstelling Vlieguur werd direct beloond met de Neerlands Hoop. Ook haar tweede programma Zonder Voorbehoud werd met lovende kritieken ontvangen. Louise schrijft elke zaterdag een column voor het Noord-Hollands Dagblad

Bekijk alle voorstellingen

Cabaret

16 september 2017, 20:30

Prijzen

Normaal
€ 19,00
Kortingpas
€ 17,50
Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.