High Society
High Society

High Society

dinsdag 26 februari 2019
Bekijk ticketinfo

High Society (VS 1956)
Musical van Charles Walters.
Met o.a. Bing Crosby, Grace Kelly en Frank Sinatra.

Vermakelijke musicalversie van de romantische komedie The Philadelphia Story (1940).
Society-meisje (Kelly) staat op het punt te trouwen als ze een verslaggever (Sinatra) tegen het lijf loopt. Bing Crosby is de jaloerse ex-echtgenoot.

Sterke openingsscène met Louis Armstrong en de zijnen die in een rijdende bus de titelsong vertolken. Maar er staan meer mooie nummers op het programma: True Love, Who Wants to be a Millionaire? en het Crosby-Sinatra duet Well, Did You Evah.

Grace Kelly ging vanaf 1957 als Gracia Patricia, prinses van Monaco door het leven.

Naar de film? Laat u rijden!
Bent u niet in staat zelfstandig naar de film in het theater te komen?  Theater Ludens en de Bibliotheek aan de Vliet werken samen met het WOEJ. Hierdoor kunt u busvervoer naar de film regelen. 
Naar de matineefilm toe?
Woej-leden kunnen gebruik maken van het Particulier Vervoer. Belt u met 070-3175634.
Voor de avondfilms stelt Woej voor € 2,50 per persoon busvervoer ter beschikking. Woej haalt u thuis op, brengt u naar de film en daarna weer thuis. Wilt u hiervan gebruikmaken, belt u dan uiterlijk één dag voor de filmvoorstelling naar Woej (070-3863113).  Het aantal plaatsen voor het vervoer is beperkt. Reserveert u dus zo spoedig mogelijk.

Met dit aanbod willen Theater Ludens, Woej en de Bibliotheek aan de Vliet films in de avonduren meer toegankelijk te maken voor wie niet zelfstandig de deur uit kan of wil.
Wij willen u dit seizoen een nog beter en actueler aanbod voorschotelen. Theater Ludens breidt uit naar Filmhuisfilms, klassiekers en Franse cinema. 

Bent u filmliefhebber?  Koop een filmbundel!
Koop dan aan onze kassa de Filmbundel. Voor slechts €40,00 kunt u zes films naar keuze bezoeken. Daar betaalt u normaal €48,00 voor. Een leuk voordeeltje van ons voor u.