Ontdek talent dat raakt!

None

Jan Siebelink & Arjan Visser

Jan Siebelink viert in 2018 zijn tachtigste verjaardag! Wij zijn dan ook extra verheugd dat Siebelink dit jaar onze gast is tijdens de Boekenweek. Tijdens deze bijzondere avond wordt hij geïnterviewd door de bekende en veelzijdige journalist Arjan Visser.

De roman Knielen op een bed violen werd een internationaal succes. Het is in verscheidene talen vertaald, werd verfilmd en is met meer dan 800.000 exemplaren één van de best verkochte naoorlogse Nederlandse literaire werken. De verfilming zal ook tijdens de Boekenweek in Ludens worden vertoond, in samenwerking met de Bibliotheek aan de Vliet.

Jan Siebelink zal zeker vertellen over deze prachtige roman. Maar ook over zijn nieuwste roman “De Buurjongen “, een indringend portret van een bijzondere vriendschap. Fysiek en mentaal heeft Siebelink een zware periode achter de rug. Toch keerde hij sterk terug met ‘De buurjongen’. Siebelink gaf aan alweer met een nieuwe roman bezig te zijn. Ik denk dat ik op die manier het einde en de dood kan bezweren. Het is ondenkbaar dat de heer mij midden in een roman wegneemt. Dat kan niet;

Voorafgaand aan de voorstelling is er gratis koffie/thee voor leden van de Bibliotheek op vertoon van hun biebpas

Foto: Sasha de Boer

Bibliotheek
Bekijk alle voorstellingen

Lezing

14 maart 2018, 20:00

Prijzen

Eenheidsprijs+
€ 15,00
Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.