Kiki Schippers en band - gratis livestream
Kiki Schippers en band - gratis livestream

Kiki Schippers en band - gratis livestream

vrijdag 14 januari 2022
Bekijk ticketinfo

Haal hier je gratis kaartje

Livestream met muzikaal cabaret van Kiki Schippers 

‘De Adèle van de Lage Landen’ – Frits Spits

Het Veur Theater en Theater Ludens brengen samen Kiki Schippers en band, live vanuit Het Veur Theater, naar uw luie stoel! We kunnen u niet zelf ontvangen, dus komen we met een leuke livestream bij u thuis. 

Mensen die haar eerder hebben gezien weten het al: Kiki en haar band staan synoniem voor vuurwerk! ‘Schippers’ liedjes variëren van teer tot ruig en van cabaretesk tot ontroerend, altijd zorgvuldig geformuleerd en welluidend gezonden’ – NRC Handelsblad. ‘Schippers trakteert haar publiek op muzikale pareltjes’, ‘Oprecht, kwetsbaar en breekbaar’ – De Telegraaf.  

Met een grote verscheidenheid aan liedjes op zak en begeleid door een aantal geweldige muzikanten zingt ze op een kwetsbare, geestige en intense manier over de wereld. Het resultaat: een unieke muzikale cabaretvoorstelling! Schippers was de afgelopen vijf edities van de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied maar liefst vier keer genomineerd en won de prijs in 2017 met het lied ‘Er spoelen mensen aan’. Daarnaast kan je haar kennen van haar medewerking aan het radioprogramma Spijkers met Koppen, haar columns in het AD en haar deelname aan De Slimste Mens. In het vorige seizoen van De Vooravond bracht ze actuele liedjes. Tijdens de livestream zal ze worden begeleid door Rolf Verbaant (gitaar), Korné ter Steege (bas), Jelle Huiberts (drums) en Lennart van Dijk (bas). 

Haal hier je gratis kaartje