Le Coultre & van Hees - Het Groene Podium
Le Coultre & van Hees - Het Groene Podium

Le Coultre & van Hees - Het Groene Podium

donderdag 8 juli 2021
Bekijk ticketinfo
-- kaartjes zijn alleen online te bestellen --

 

Slecht weer? Het is mogelijk dat de voorstelling wordt afgelast indien de omstandigheden het niet toelaten (harde wind, regen, guur weer). U ontvangt hierover uiterlijk 48 uur van tevoren bericht per email. U kunt de voorstelling dan tóch zien en horen. In samenwerking met onze mediapartner Omroep Midvliet wordt de voorstelling dezelfde dag, dezelfde tijd gestreamd, vanuit Huygens' Hofwijck zelf. U kunt de voorstelling op televisie bekijken (Midvliet is te zien op Ziggo kanaal 916 of KPN/XS4All kanaal 1189). Restitutie bij afgelasting is dus niet mogelijk.

 

Klassiek concert / Floor Le Coultre (viool) & Martin van Hees (gitaar)
Pandemische Opera in mini-formaat. Voorstelling van 8 – 88 jaar!
Een muzikale reis door de mooiste opera’s van Monteverdi tot Gershwin, van Carmen tot Zauberflöte voor het hele gezin. 

Huib Ramaer, regie en tekst 

Duo LeCoultre & VanHees  bestaat uit violist en altviolist Floor Le Coultre en gitarist Martin van Hees. Zij ontmoetten elkaar op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar zij beiden excelleerden in hun studie. Sinds het behalen van hun master in 2014 is duo LeCoultre & VanHees een vast duo. In 2020 is hun eerste album uitgekomen genaamd ‘Cuckoo’ songs of Europe.   

Floor Le Coultre behaalde haar masterdiploma met onderscheiding voor ‘meeslepend spel’ aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en vervolgde haar post-graduate studie in Italië voor 3 jaar. Zij won verschillende prijzen in concertzalen over de hele wereld en nam deel aan veel (ook internationale) festivals. Zij is in seizoen 21-22 in de Veur Klassiek serie te beluisteren met haar vaste pianist Maarten den Hengst.

Ook Martin van Hees slaagde voor zijn masterstudie met een onderscheiding. Hij gaf concerten over de hele wereld en won verschillende prijzen. Sinds 2014 werkt Martin ook samen met hedendaagse componisten waaronder Louis Andriessen en Martijn Padding.