Leids Cabaret Festival - finalistentour
Leids Cabaret Festival - finalistentour

Leids Cabaret Festival - finalistentour

vrijdag 18 maart 2022
Bekijk ticketinfo

Op vrijdag 18 maart spelen: Stefan Hendrikx, Standje Graf en Iris Vlutters.

Iris Vlutters – Behold! The Feast of Starlight
“Some people think humanity sucks so much, they begin to identify as things not so human” - quote: unknown.
Met deze quote als uitgangspunt, belooft de voorstelling 'Behold! The Feast of Starlight' van Iris Vlutters een waanzinnige elfenshow te worden. Magisch. Transcedent. Life-changing.
Door een overmatig rijke fantasie en een kleine identiteitscrisis, komt Iris in contact met haar inner-Elf. Sterker nog, ze channelt de magie van alle Elfen!

Stefan Hendrikx
Stefan is écht een man. Of, een echte man. In ieder geval manoeuvreert hij zich als vegetariër op familiebarbecues, is verplicht galant op eerste dates en hoopt kwetsbaar te kunnen zijn zonder "ha, gaaaay!" te horen. Hij vraagt zich af of die man die hij nu is straks wel kan overleven in een post-apocalyptische samenleving. Sowieso zou elke échte man zich moeten afvragen: when shit hits the fan, wat kan je dan?

Lonne Gosling 
Misschien moet ik zelf huilen.
Een solo van een losgeslagen maar innemende actrice op haar retour (nog voordat iemand überhaupt van haar gehoord heeft).
Is het cabaret? Is het stand-up? Is het theater? Geen idee. Hoe dan ook, verwacht een absurde en eigenzinnige show over de sneuheid van het bestaan. Van regenwormen naar partyhoeve ’t Veuleke, van Beyoncé naar de middeleeuwen. Lonne is bereid de zonden van de mensheid op zich te nemen. Het is smerig werk, maar iemand moet het doen.