Loving Vincent - arthouse
Loving Vincent - arthouse

Loving Vincent - arthouse

dinsdag 4 december 2018
Bekijk ticketinfo

Loving Vincent
Verenigd Koninkrijk 2017.
Animatie van Hugh Welchman en Dorota Kobiela.
Met o.a. Robert Gulaczyk, Saoirse Ronan, Helen McCrory, Aidan Turner en Douglas Booth.

Het is één jaar na de dood van de gekwelde Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh. Armand Roulin, zoon van postbode Joseph, krijgt van zijn vader Vincents laatste brief, die hij aan diens broer Theo moet bezorgen. En zo begint een unieke reis door leven en werk van Van Gogh. Uniek, want dit is de eerste compleet geschilderde speelfilm. Waarin alle scènes zich afspelen op bekende plekken uit Van Goghs schilderijen. Acteurs spelen belangrijke personen uit Vincents leven en werden later overgeschilderd. Dat klinkt bedacht en bewerkelijk (wat het ook was), maar werkt wonderwel. Loving Vincent is onderhoudend, informatief, en erg mooi.

VPRO Cinema (★★★★) Onderhoudend, informatief, en erg mooi
NRC (★★★★) Veel meer dan alleen mooie plaatjes

Naar de film? Laat u rijden!
Bent u niet in staat zelfstandig naar de film in het theater te komen? Theater Ludens en de Bibliotheek aan de Vliet werken samen met het WOEJ.
Hierdoor kunt u busvervoer naar de film regelen.

Naar de matineefilm toe?
Woej-leden kunnen gebruik maken van het Particulier Vervoer. Belt u met 070-3175634.

Voor de avondfilms stelt Woej voor € 2,50 per persoon busvervoer ter beschikking. Woej haalt u thuis op, brengt u naar de film en daarna weer thuis. Wilt u
hiervan gebruikmaken, belt u dan uiterlijk één dag voor de filmvoorstelling naar Woej (070-3863113).  Het aantal plaatsen voor het vervoer is beperkt.
Reserveert u dus zo spoedig mogelijk.

Met dit aanbod willen Theater Ludens, Woej en de Bibliotheek aan de Vliet films in de avonduren meer toegankelijk te maken voor wie niet zelfstandig de deur uit kan of wil.

Wij willen u dit seizoen een nog beter en actueler aanbod voorschotelen. Theater Ludens breidt uit naar Filmhuisfilms, klassiekers en Franse cinema. 

Bent u filmliefhebber?  Koop een filmbundel!
Koop dan aan onze kassa de Filmbundel. Voor slechts €40,00 kunt u zes films naar keuze bezoeken. Daar betaalt u normaal €48,00 voor. Een leuk voordeeltje van ons voor u.