Luna Zegers - De Cadiz a Cuba
Luna Zegers - De Cadiz a Cuba

Luna Zegers - De Cadiz a Cuba

vrijdag 16 september 2022
Bekijk ticketinfo

Entre Dos Mundos is een sprankelende en ontroerende muziektheatervoorstelling waarin zangeres en componiste Luna Zegers zingt en vertelt over thema’s als identiteit, verlangen, levenslust, liefde en verlies.

Met haar zelfgeschreven teksten én muziek schept Luna Zegers een fascinerende wereld waarin ze alle bagage die ze onderweg heeft verzameld samenbrengt. Ze koppelt de vurige flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een volstrekt uniek geluid. Luna verweeft in Entre Dos Mundos haar prachtige liederen met persoonlijke verhalen waarmee ze haar publiek een intieme kijk in haar leven geeft.

Dit alles resulteert in een muziekprogramma van uitzonderlijke, internationale klasse.

Luna Zegers studeerde in 2015 als eerste (en nog steeds enige) niet-Spaanse af in flamenco-zang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona; een absoluut unicum. In 2010 sloot ze cum laude haar zangopleiding af aan het Conservatorium van Amsterdam. Luna is een even zeldzaam als veelzijdig talent.

 

‘De vurige Spaanse flamenco-muziek in combinatie met Luna’s overweldigende zang biedt een voorstelling die bijzonder is in zijn soort.’  - Trouw

Op Luna’s album gutst de passie naar buiten. Ze beheerst werkelijk alle facetten van de flamencozang.’  - Jazzism *****

‘In haar composities en uitvoering is Luna Zegers zeer overtuigend.  Prachtige muziek en een aangrijpend levensverhaal.’  - Ugenda Magazine