Lunchconcert
Lunchconcert

Lunchconcert

dinsdag 19 februari 2019
Bekijk ticketinfo

Lunchconcerten in Ludens: bijzonder, speciaal en muzikaal… daar wordt u blij van!

De lunchconcerten op de dinsdag zijn niet meer weg te denken. Al vele jaren worden ze bezocht en beluisterd door vele liefhebbers van mooie muziek. Natuurlijk denken sommigen mensen bij lunchconcerten vaak aan saaie of zware muziek van reeds lang overleden componisten. Maar niets van dit alles.

Programmeur Paul Q van der Burg laat het woord ‘klassiek’ bij de lunchconcerten bewust weg. “Natuurlijk is er een klassieke rode draad te horen in de concerten, maar dan wel vaak op een eigentijdse, vernieuwende wijze. We gaan dan ook altijd op zoek naar professionele musici die iets extra’s brengen. De concerten zijn dan ook meer dan muziek alleen, het moet een beleving zijn”, aldus Paul Q die het derde jaar als programmeur van de concerten ingaat.

De programmering is bij het maken van de jaarbrochure nog niet bekend, maar dat is onvermijdelijk bij deze jonge professionele musici. “Wil ik op deze voet doorgaan met programmeren, dus vernieuwende en verrassende concerten, dan moet je een beetje geduld hebben. Vaak experimenteren de musici nog en komen ze tot iets moois, en dan denk je van die moeten we hebben, daar wordt ons publiek vrolijk van.” Natuurlijk verschijnt het programma tijdig op de website.

De ‘lunch’ in lunchconcerten.
De lunchconcerten zijn meestal rond 13.15 uur afgelopen. Tijd voor de lunch. Zoals gewoonlijk kunt u bij ons een heerlijk broodje kopen voor een klein prijsje. Zodat u na afloop van het concert kunt nagenieten van een heerlijke lunch, een kopje koffie en/of een glaasje wijn. Om zo gezellig nog even na te praten. Bent u alleen gekomen? Neem dan plaats aan onze aanschuiftafel. Gezellig met elkaar nog even napraten.

Wilt u tijdig weten wie er speelt? Stuur een email naar lunchconcerten@theaterludens.nl en wij houden u op de hoogte.