Lunchconcert 26-11
Lunchconcert 26-11

Lunchconcert 26-11

donderdag 26 november 2020
Bekijk ticketinfo

Lunchconcerten in Ludens: bijzonder, speciaal en muzikaal… daar wordt u blij van!

De lunchconcerten op de dinsdag zijn niet meer weg te denken. Al vele jaren worden ze bezocht en beluisterd door vele liefhebbers van mooie muziek. Natuurlijk denken sommigen mensen bij lunchconcerten vaak aan saaie of zware muziek van reeds lang overleden componisten. Maar niets van dit alles. Wij laten het woord ‘klassiek’ bij de lunchconcerten bewust weg. 

“Natuurlijk is er een klassieke rode draad te horen in de concerten, maar dan wel vaak op een eigentijdse, vernieuwende wijze. We gaan dan ook altijd op zoek naar professionele musici die iets extra’s brengen. De concerten zijn dan ook meer dan muziek alleen, het moet een beleving zijn”. 
 
De programmering is bij het vullen van de website en brochure nog niet bekend, maar dat is onvermijdelijk bij deze jonge professionele musici.  “Willen we op deze voet doorgaan met programmeren, dus vernieuwende en verrassende concerten, dan moet je een beetje geduld hebben. Vaak experimenteren de musici nog en komen ze tot iets moois, en dan denk je van die moeten we hebben, daar wordt ons publiek vrolijk van.” Natuurlijk verschijnt het programma tijdig op de website. 
 
Wilt u tijdig weten wie er speelt? Stuur een email naar lunchconcerten@theaterludens.nl en wij houden u op de hoogte.