Makis Sevioglu - Pirates
Makis Sevioglu - Pirates

Makis Sevioglu - Pirates

zaterdag 19 maart 2022
Bekijk ticketinfo

Na een reeks succesvolle theatertournees (sinds 2010) komen de Griekse zanger/componist Makis Seviloglou en zijn musici weer naar Nederland met een geheel nieuw programma getiteld “Pirates”. 

Makis Seviloglou speelt naast het repertoire van zijn gloednieuwe CD ook bekend werk, zowel van eigen hand als van andere, door hem geliefde Griekse componisten. Zo verbindt hij zijn eigen aanstekelijke, hedendaagse klankkleuren en ritmes met die uit het verleden. Makis is met “Pirates” wederom een muzikale bruggenbouwer pur sang.  

Seviloglou is een veelgevraagd componist/tekstschrijver, zanger en bouzoukispeler. Hij wordt gezien als dé vertegenwoordiger van de nieuwe lichting Griekse musici en componisten. Makis schrijft in opdracht repertoire voor vele artiesten; onder anderen voor De Stem van het Griekse Lied: Haris Alexiou. 

Zijn ontspannen podiumpresentatie (in het Engels) gecombineerd met zijn topbegeleiders uit Griekenland maken Pirates tot een regelrechte aanrader voor elke (wereld)muziekliefhebber.