Ontdek talent dat raakt!

Sofasessies

Marian Mudder

Sofa Sessies is een pittige, komische, en openhartige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken.
 
Jarenlang is Marian op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stress gerelateerde klachten en depressies: reguliere en alternatieve therapieën, - van nlp tot rebirthing -, talloze workshops en zelfhulpboeken. Ze kreeg de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses en hierdoor juist méér problemen. In deze voorstelling fileert zij al deze therapieën op scherpe en geestige wijze en vertelt ze wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft.
 
Marian Mudder is actrice (o.a. ‘Baantjer’) en schrijfster (o.a. ‘Geluksblind’, ‘Volgende keer bij ons’, ‘Opium’). In het voorjaar van 2017 verscheen ‘Sofa Sessies’, een kruising tussen een memoir en een zelfhulpboek waarin zij schrijft over haar zoektocht in therapieland.
 
Een reactie van een van de eerste lezers van het boek ‘Sofa Sessies’: ‘Marian, ik ben aan het lezen, wat een waanzinnig boek heb je geschreven. Zo ontroerend, herkenbaar je beschrijft het zo ontzettend goed, leuk, koelbloedig eerlijk, grappig, ik moet zó om je lachen! Treffend en in klare mensentaal, ontdaan van werkelijke alle 'spirituele fluffiness.’ 
 
Regie: Koos Terpstra
Bekijk alle voorstellingen

Special

17 november 2017, 20:30

Prijzen

Normaal
€ 18,00
Kortingpas
€ 16,50
Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.