Martijn Kardol - In tijden van crisis
Martijn Kardol - In tijden van crisis

Martijn Kardol - In tijden van crisis

zaterdag 11 juli 2020
Bekijk ticketinfo

Kaartjes zijn alleen via onze website te bestellen. Onze kassa blijft gesloten. Martijn speelt vanavond 2 voorstellingen. Deze en de voorstelling om half tien.

Op donderdag 12 maart zat Martijn klaar in de auto om naar Theater Castellum te rijden. Die avond zou hij daar zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Welkom’ spelen voor een bij voorbaat uitzinnige menigte. Het liep anders.  Gewoon thuis op de bank zitten zat er voor Martijn niet in. (omdat zijn vriendin ook thuis was en hem verplichtte zijn dagen zinvol in te richten, maar dat zegt hij er liever niet bij). Daarom: Een speciaal ingelaste voorstelling!  

In Tijden van Crisis is een voorstelling speciaal gemaakt voor de donkere zomermaanden tijdens de Coronapandemie. Een voorstelling over hamsteren, social distancing avant la lettre, een niet-medisch medisch mondkapje en de wereld na Corona.   

 Quotes:  

“Ik ken Martijn Kardol niet” Jaap van Dissel (RIVM)  

“Wilde handgebaren” Irma Sluis (Gebarentolk)  

“1 juno” Ferd Grapperhaus (Minister van Justitie en Veiligheid)  

  

De pers over Martijn:  

  • "Eenzaamheid en doorgeschoten individualisme; het zijn betekenisvolle thema's die Kardol hier inblikt in luchtige grappen en soepel vertelde verhalen" (Telegraaf).   

  • “Innemende verteller” (Theaterkrant)   

  • "Hij neemt je mee in zijn gedachtewereld en schetst op hilarisch herkenbare wijze de ene na de andere alledaagse situatie" (Theaterparadijs).   

  

Prijzen  

Na het winnen - als eerste cabaretier ooit in één seizoen - van zowel het Leids als het Groninger Studenten Cabaret Festival, een nominatie voor de Neerlands Hoop en een bejubeld debuutprogramma werd Martijns tweede programma ‘Welkom’ wederom bekroond met drie- en viersterren recensies.