Ronald Snijders - Groot Succes 2 (try-out)
Ronald Snijders - Groot Succes 2 (try-out)

Ronald Snijders - Groot Succes 2 (try-out)

zaterdag 30 november 2019
Bekijk ticketinfo

Het weggeven van enkele grapjes in een recensie maakt in het geval van Snijders niet veel uit, want in vrijwel elke zin die uit zijn mond komt zit er wel een (...) Hij leert zijn publiek kennen in een voorstelronde (‘Ja, wat stelt u voor?’), leest het hoofdstuk Herfst voor (natuurlijk op losse blaadjes) uit een bundel van een voor het publiek onbekende komiek, verzint betekenissen van officieel erkende nieuwe woorden, en maakt ook een lijstje van de woorden die de status van nieuw woord niet gehaald hebben, laat ons kennismaken met een nieuwe vorm van schaatsen, jat ondertussen een grapje van Herman van Veen, leest gedichten voor (‘En dat noemt zich serieverkrachter’), voert een maf dansje uit en treitert het publiek op buitengewoon geestige wijze met twee opmerkelijke muziekstukken Theaterkrant over Ronald Snijders - Groot Succes 2.

Nederland staat aan de vooravond van een nieuw theaterprogramma van Ronald Snijders, Groot Succes 2. Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes, welke show van Snijders nog niet in de theaters te zien is geweest. Verwacht wederom onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels - Theaterkrant

Ronald Snijders maakte eerder One Man Show en Welke Show (nominatie Poelifinario). Hij schreef onder andere de bestsellers De Schrikkelkalender 2016, De  Alfabetweter, 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden en Kopdichtbundel, een bundeling van zijn columns uit Het Parool. Sinds 2017 schrijft Ronald Snijders mee aan het nieuwe kinderprogramma De Boterhamshow.