Talentenloods - Open Podium Klassiek
Talentenloods - Open Podium Klassiek

Talentenloods - Open Podium Klassiek

zaterdag 22 mei 2021
Bekijk ticketinfo

Open Podium Klassiek i.s.m. het Huygens Muziekfestival

Jeugd van 12-21 jaar laten hun talenten op het gebied van klassieke muziek zien. Een deskundige jury kiest Two Talents voor het Slotpodium op zaterdag 22 mei.

Let op: publiek kan hier niet bij aanwezig zijn. De avond kunt u wordt live gestreamd door Omroep Midvliet Klik hier voor de livestream

Het Open Podium 12-21 is voor de jeugd om hun talenten voor het voetlicht te brengen op een breed gebied van muziek, dans, theater, schrijven, tekenen, sport, multimedia tot techniek.Er zijn 5 Open Podiumavonden, waarvan 4 voor jeugd van 12-21 jaar en de laatste voor leerlingen van groep 8 basisschool als start-up. Iedere avond worden Two Talents gekozen door een jury, die mogen optreden tijdens de Slotavond in Theater Ludens. Daarna kan iedereen die heeft opgetreden bij Talentenloods deelnemen aan de Buitenpodia.

Talentenloods houdt geen talentenjacht, maar ondersteunt en stimuleert talent. Verschillende jongeren komen terug om nieuw werk te laten horen. Talentenloods wil ook een werkplaats voor jongeren zijn. Zo is er ook plaats voor gastpresentatoren, assistentie bij techniek, foto en film, pr en scouting. Het is de plek om met je talent aan de slag te gaan in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast wil Talentenloods een stimulans zijn voor andere plaatsen in Nederland.