Tg de Boer & Buys - Angsthaas (8+)
Tg de Boer & Buys - Angsthaas (8+)

Tg de Boer & Buys - Angsthaas (8+)

zondag 8 november 2020
Bekijk ticketinfo

Muzikale, humoristische voorstelling over bang zijn.  

Haas gaat bij Dodo logeren, omdat papa en mama in het ziekhuis bij opa zijn. Maar het slapen gaan stelt ze steeds uit. Ze verstopt dingen, gaat gamen en maakt ruzie met Dodo. Ze wil niet slapen omdat dan het zorgenmonster komt. Die komt langs sinds opa in het ziekhuis ligt. Het zorgenmonster zegt precies wat Haas moet doen om opa te redden. Zo mag zij bijvoorbeeld nooit op de randen van de tegels staan en moet ze dingen drie keer doen. Haas is het zat, ze wil niet meer bang zijn. Samen met Dodo besluit ze zichzelf in een zelfbedacht spel klaar te maken voor de confrontatie met het monster in haar hoofd. Zal het Haas lukken om het zorgenmonster te verslaan en kunnen Haas en Dodo dan eindelijk gaan slapen?  

Een grappige, muzikale kindervoorstelling over bang zijn voor iets waar je geen controle over hebt, dwanghandelingen en voor jezelf durven opkomen. 

Regie en tekst: Martijn Boer, Renée Buys 
Spel: Rubin van Gent, Esther de Haas 
Muziek: Martijn Boer 
Vormgeving: Rubin van Gent 
Foto: Joost Waardenburg 

over Toneelgroep Boer&Buys 
Toneelgroep Boer&Buys maakt intieme en herkenbare voorstellingen voor kinderen en jongeren. Door middel van eigentijdse, realistische, muzikale en humoristische verhalen willen zij voorstellingen maken die de kijker raken en ontroeren.