TG Heldhaftig - Held (toneel 4+)
TG Heldhaftig - Held (toneel 4+)

TG Heldhaftig - Held (toneel 4+)

zondag 7 januari 2018
Bekijk ticketinfo
HELD gezocht! Nou, dan moet je niet bij Ezel zijn. Helden zijn dapper, sterk en netjes. Helden hebben vrienden. En helden redden anderen! Was hij maar een held. Ezel redt zichzelf niet eens. Hij heeft niemand. En al zeker geen superkrachten. Hij schrikt van elk wapperend blaadje. Als troost vertelt hij zichzelf moppen.
 
Wanneer de, bepaald niet stoere, Ezel tot held wordt uitgeroepen, verwachten de dieren allerlei heldendaden van hem. Dat is tegen het zere been van Wezel, die zichzelf ziet als het enige echte heldhaftige dier in het bos. Ezel moet kiezen: gaat hij terug naar zijn wei of gaat hij de strijd aan met Wezel én de Nachtwezens?
 
Held is een spannende, grappige en visuele voorstelling met poppen en wasgoed over de KEUZE om held te zijn. Ook als je niet direct dapper, sterk of knap bent. (of een strak helden pakje aan hebt) (of een masker op) (of je superkracht nog niet kent)
 
Held is de eerste voorstelling van Theatergroep Heldhaftig, een samenwerking van Arthur Geesing en Martin Soeters. De voorstelling is een verzameling van vrolijk fris poppenspel en bijzondere vormgeving