Tis hier geen hotel - #pubers  #gottalovethem
Tis hier geen hotel - #pubers  #gottalovethem

Tis hier geen hotel - #pubers #gottalovethem

zaterdag 21 september 2019
Bekijk ticketinfo

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.
 
De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

---------------

De speciale theatervoorstelling verdient iets extra’s. De puberteit: een tijd van lachen en huilen.

Voor alle vroege vogels is er een speciale inloop (vanaf 19.30 uur).
Stichting Click, Stichting Trias en de Bibliotheek aan de Vliet helpen  je graag om het leven een stukje makkelijker te maken.

De bibliotheek is dé assistent tijdens de schoolperiode;  Trias biedt genoeg leuks voor de vrije tijd. En Click helpt je op weg wanneer je zelf niet helemaal weet wat je met je leven moet.

Kom gezellig wat eerder en ontdek wat zij voor je kunnen doen!

----------------