Win een super-de-luxe avond uit!

Theater Ludens en Het Veur Theater stellen wederom een super-de-luxe avondje uit ter beschikking voor 2 personen!

De theaters stellen deze prijs beschikbaar voor iedereen die kaartjes koopt in de periode van 31 januari tot en met 28 februari 2022. 

Een Super-de-luxe-avond-uit? Wat is dat?
Je wordt op de dag van de voorstelling thuis opgehaald met een luxe limousine die je vervolgens naar hotel Central Park in Voorburg brengt (kijk op centralparkvoorburg.com). In je comfortabele hotelkamer kun je je opfrissen voordat je gaat genieten van een heerlijk 3-gangen diner.
Je wordt (alweer per limousine) naar het theater gebracht waar je kunt genieten van de voorstelling die je in de voorverkoop hebt geboekt. Na afloop ga je per limousine terug naar het hotel. ’s Ochtends ontwaak je in je prachtige hotelkamer om daarna te genieten van een luxe ontbijt, waarna je door de limousine weer thuis wordt gebracht.

Het zal je aan niets ontbreken.

Deze twee prachtige prijzen (voor elk theater één Super-de-luxe-avond-uit-pakket voor 2 personen) wordt verloot onder de bezoekers van beide theaters die tussen 31 januari en 28 februari 2022 kaartjes voor een van de voorstellingen van deze theaters hebben gekocht. In overleg met de winnaar en het theater wordt de datum voor de super-de-luxe avond gekozen.

Op 1 maart 2022 worden de prijswinnaars bekend gemaakt op de websites van beide theaters (www.theaterludens.nl/ www.hetveurtheater.nl).

Kortom: houd je van theater, luxe limousines, lekker eten en een geweldige avond uit?

Koop je kaartje bij Theater Ludens en/of Het Veur Theater en maak kans op deze prachtige prijzen!