Babyconcert door Dividivi3
Babyconcert door Dividivi3

Babyconcert door Dividivi3

zondag 12 februari 2017
Bekijk ticketinfo

 

Een heerlijk, lieflijk en klein concertje (plm. 20 minuten) voor de allerkleinsten, voor een klein prijsje. Baby's (tot 15 maanden) mogen gratis naar binnen. Vaders, moeders, opa's, oma's en alle anderen mogen naar binnen voor slechts €5,00. Een fluisterzacht begin van de zondag!  Moeders of vaders mogen op het podium zitten, vlakbij de muzikanten!

Een concert voor baby’s? Jawel! Dividivi3 schept in de babyconcerten een wereld waarin de kleintjes zich volledig op hun gemak voelen. Het concert is speciaal ontwikkeld voor baby’s tussen de vijf en vijftien maanden. Zij zullen, met hun ouder, op het toneel dichtbij de musici genieten van de muziek. Muziek die afwisselend ontspannend en prikkelend werken voor baby. s. Zo worden zij gestimuleerd om op een natuurlijke en ontspannen manier te genieten en te reageren. Het geeft niet als de baby´s niet helemaal stil kunnen zijn of gevoed willen worden tijdens het concert.

Een unieke belevenis en ideale manier om je baby kennis te laten maken met klassieke muziek.Ook niet baby’s kunnen genieten van het babyconcert. Zij hoeven niet op het podium plaats te nemen, maar kunnen gewoon in de zaal zittend genieten. Voor de (jonge) ouders de gelegenheid omweer eens lekker naar een concert te kunnen luisteren.

Meer over DiviDivi3? KLIK!