Contact

VERHUUR  

TECHNIEK  

PRIVACY BELEID (AVG)  

 

 

 

 

Bezoek-, post- en kantooradres:

Theater Ludens, Burg. Feithplein 95, 2273BW, Voorburg

Kassa

Telefoon: 070-3871168. De kassa is geopend op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur en een uur voor aanvang van alle voorstellingen. Meer informatie over kaartverkoop e.d. vindt u  hier. Heeft u vragen? Mail de kassa: kassa@theaterludens.nl. Wij doen er alles aan je mail binnen 48 uur te beantwoorden.

Mail het theater (voor kassa, klik hier)

Waar

U vindt Theater Ludens op het Burgemeester Feithplein 95 te Voorburg.
Dit plein ligt aan de Prins Bernhardlaan, een doorgaande route dwars door Voorburg. De hoofdingang van het theater bevindt zich rechts op het plein.

Parkeren

Theaterbezoekers kunnen parkeren in de omliggende woonwijken. Onder het 'zeilschip' kunt u parkeren in de parkeergarage (zie de P op de plattegrond). Ingang: Kon. Julianalaan, bij de McDonalds naar rechts, ingang aan de rechterzijde. Let op: deze parkeergarage sluit 's avonds om 22.00 uur.

Auto

Vanuit de richting Amsterdam, Utrecht of Rotterdam neemt u op de A12 direct na het Prins Clausplein de afslag Voorburg. Beneden aan de afrit, bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf de Prins Bernhardlaan in. Na circa 500 meter vindt u rechts van de weg het deels overbouwde Burgemeester Feithplein. Zie ook de Google maps plattegrond hieronder.

Openbaar vervoer

Vanaf Station Voorburg zijn bus 23 en (soms) treintaxi’s beschikbaar. Bus 23 stopt vrijwel voor de deur van Theater Ludens (halte Koningin Julianaplein). 
De bussen 45 en 46 stoppen op een loopafstand van circa 10 minuten (halte Rozenboomlaan). Tramlijn 2 stopt op 5 minuten lopen (halte Monseigneur van Steelaan).

Bestuur en Directie

Het bestuur bestaat uit Ernst Ford (voorzitter), Thea Visser (penningmeester), Jenno Pruijn (secretaris) en Paul van der Burg (lid). Email het bestuur

De directie van Theater Ludens bestaat uit Rogier Helwig. Email de directie