Ontdek talent dat raakt!

Contact Theater Ludens

Bezoekende technici, klik hier

Contact                                

U vindt ons op het Burgemeester Feithplein 95 in Voorburg. Dit plein ligt aan de Prins Bernhardlaan, een doorgaande route dwars door Voorburg. De hoofdingang van het theater bevindt zich rechts op het plein.

Parkeren

Theaterbezoekers kunnen parkeren in de omliggende woonwijken. Onder het 'zeilschip' kunt u parkeren in de parkeergarage (zie de P op de plattegrond). Ingang: Kon. Julianalaan, bij de McDonalds naar rechts, ingang aan de rechterzijde. Let op: deze parkeergarage sluit 's avonds om 22.00 uur.

Auto

Vanuit de richting Amsterdam, Utrecht of Rotterdam neemt u op de A12 direct na het Prins Clausplein de afslag Voorburg. Beneden aan de afrit, bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf de Prins Bernhardlaan in. Na circa 500 meter vindt u rechts van de weg het deels overbouwde Burgemeester Feithplein. Zie ook de Google maps plattegrond hieronder.

Openbaar vervoer

Vanaf Station Voorburg zijn bus 23 en (soms) treintaxi’s beschikbaar. Bus 23 stopt vrijwel voor de deur van Theater Ludens (halte Koningin Julianaplein). 

De bussen 45 en 46 stoppen op een loopafstand van circa 10 minuten (halte Rozenboomlaan). Tramlijn 2 stopt op 5 minuten lopen (halte Monseigneur van Steelaan).

Informatie over ANBI

Contactformulier

Neem contact met ons op

Kassa

T: 070 - 387 11 68
E: kassa@theaterludens.nl

Openingstijden kassa:
Donderdag 14:00 - 16:00 uur
Vrijdag 14:00 - 16:00 uur
Zaterdag 14:00 - 16:00 uur
en één uur voor aanvang van alle voorstellingen.

 

Techniek

E: techniek@theaterludens.nl

Voor technische informatie bekijkt u informatie voor gasttechnici