Leaving for Nashville

The Legends of Classic Country Music, Theatertour Part 3

Concert

Normaal
€ 24,00
Kortingpas
€ 22,50

Deze voorstelling is inclusief een pauzedrankje.

None

LEAVING FOR NASHVILLE
The Legends of Classic Country Music, theatertour part 3

Een must see voor iedere liefhebber van Amerikaanse Countrymuziek en een garantie voor een avond topamusement. Van tranentrekkende ballads naar opzwepende Country Swing tot Honky Tonk, van Nashville tot Austin en terug.

Deze live theatershow is een wervelend muzikaal eerbetoon aan de groten van de Classic Country Music. De songs worden gespeeld door de band Leaving for Nashville en worden afgewisseld met bijzondere verhalen over deze Legends, verteld door storyteller Pam MacBeth. Passie en gevoel voor traditie hoor je terug in songs van onder andere Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings, George Jones, Merle Haggard, Tammy Wynette, Linda Ronstadt en natuurlijk Hank Williams.

De band bestaat uit gelauwerde muzikanten die hun sporen in de Countryscene ruimschoots hebben verdiend. Speciaal voor deze theatershow is de band aangevuld met zangeressen (The Honky Tonk Angels) en blazers. De show neemt de toeschouwer mee naar een wereld van eenzame snelwegen, gebroken harten, drank en vooral prachtige muziek.