Leids Cabaret Festival - Finalistentournee 2023
Leids Cabaret Festival - Finalistentournee 2023

Leids Cabaret Festival - Finalistentournee 2023

vrijdag 10 maart 2023
Bekijk ticketinfo

Beste bezoeker van Theater Ludens,

De organisatoren van het Leids Cabaret Festival hebben besloten de editie van het festival in 2022/2023 af te blazen (zie onderstaande tekst). U heeft een of meerdere kaartjes gekocht voor de Finalistenronde op 10 maart 2023. Deze komt helaas te vervallen. Wij prijzen het lef van de organisatoren om zo’n besluit te nemen. Het toont hun liefde voor cabaret, kleinkunst en comedy. En wij, theater en bezoekers, weten dat als de volgende editie weer komt, kwaliteit gegarandeerd is.

 

Restitutie van uw kaartje: 

Online gekocht: U hoeft niets te doen. Wij storten wij het bedrag binnen 10 werkdagen op uw rekening.

Gekocht aan onze theaterkassa: wij verzoeken u deze mail te beantwoorden met opgave van uw IBAN rekeningnummer met juiste tenaamstelling.

 

Hier de tekst van de organisatoren van het Leids Cabaret Festival:

Het Leids Cabaret Festival streeft ernaar om jonge cabaretiers/comedians die klaar zijn voor een volgende stap in een bestaan als onafhankelijk theatermaker, te ondersteunen en ze dat laatste zetje te geven daar waar het kan.

Dat wil niet zeggen dat alle deelnemers een directe overstap maken naar een professionele carrière. Maar bij ons moet het idee bestaan dat dat in potentie mogelijk is, en dat we nieuwsgierig zijn naar de professionele ontwikkeling van iemand binnen het festivaltraject en daarna.

Voor de editie van februari 2023 hebben we helaas te weinig aanmeldingen ontvangen die in die categorie vallen. Daar zal corona zeker een rol in spelen; de theaters, de open podia en de comedyclubs waren dicht. Daardoor hebben beginnende cabaretiers

hun materiaal niet kunnen testen en beter kunnen maken.

We willen niet koste wat het kost doorzetten. Daarvoor gaan dit vak en de plekken op de professionele podia ons te zeer aan het hart.

Helaas betekent het bovenstaande dat hiermee ook de Finalistentour komt te vervallen op 10-03-2023 in Theater Ludens.”