Mattheus Passion
Mattheus Passion

Mattheus Passion

maandag 17 april 2017
Bekijk ticketinfo

De klassieke ‘Matthäus Passion’ van Johann Sebastian Bach wordt in een eigentijdse klassieke muziek/tango-setting door Tango Extremo gespeeld.

Acteur Peter Faber heeft de rol van Evangelist die de hertaling van theatermaker Jan Rot van het lijdens- en sterfverhaal ten gehore brengt.

De populaire zangeres Pearl Jozefzoon zal verschillende recitatieven en aria’s voor haar rekening nemen. Jozefzoon is vooral bekend van het eerste seizoen van ‘The Voice of Holland’ en als winnares van het televisieprogramma ‘Matthäus Masterclass’.

Job Hubatka soleerde eerder in opera’s van Salieri, Donizetti en Rossini in binnen- en buitenland. Naast klassiek en barok heeft ook de hedendaagse muziek zijn grote interesse. Verder soleert hij regelmatig in de bekende en minder bekende oratoria.

Hertaling: Jan Rot
Verteller: Peter Faber
Zang: Pearl Jozefzoon
Zang: Job Hubatka
Muzikale begeleiding:Tango Extremo:
Tanya Schaap – Viool en artistiek leidster
Ben van den Dungen – Sopraan saxofoon
Rob van Kreeveld – Piano
Hans van der Maas – Accordeon
Alessio Bruno – Contrabas
Carlos Matos - piano

 

UITLEG FAMILIETICKETS

Een familieticket voor 3 personen (minimaal één volwassene) bedraagt €28,50. In de kaartverkoop ziet u een prijs van €9,50. Dit is de prijs per ticket.

Een familieticket voor 4 personen (minimaal één volwassene) bedraagt €38,00. In de kaartverkoop ziet u een prijs van €9,50. Dit is de prijs per ticket.