Nathalie Baartman - Voest
Nathalie Baartman - Voest

Nathalie Baartman - Voest

vrijdag 11 mei 2018
Bekijk ticketinfo
Voest (=vuist) is het autobiografische avontuur van ‘Baartman back to Borne’. Met een Twentse blik grijpt ze de huidige tijd. Was iedereen maar zoals tante Truus.
 
Voest is een ode aan de menselijke maat. Een verhaal over mensen met omstandigheden. Van genotsknolletjes tot knooppunt Azelo. Een hilarische voorstelling van een vurige vrouw op vredesmissie.
 

De pers over 'Voest':

cabaret.nl  ‘****…een mooi, sterk en verrassend geëngageerd cabaretprogramma. een positief pleidooi voor warmte, liefde, betrokkenheid en gemeenschapszin. Met mooie liedjes en een paar puike conferences.’     Theaterkrant.nl‘**** een van die bijzondere, eigenzinnige cabaretiers die we moeten koesteren…boeiend en geestig. Soms schaamteloos. Ze weet als betrokken en geëngageerd cabaretier de grote thema’s van vandaag subtiel te mengen met haar persoonlijke belevenissen en gevoelens...een rasvertelster.’    NRC   'op en top expressief’    de Volkskrant ‘Nathalie Baartman is een innemende verteller die haar publiek overtuigend meeneemt in haar leefwereld…authentiek’.    De Telegraaf  ****: rake tekst…zeer sterke elementen, waaronder een aantal mooie liedjes (ook in dialect)…Baartman [blijft] een van de meest onderschatte cabaretières van dit moment.’    Scenes.nu'**** Baartman brengt anderhalf uur geestige anekdotes en bespiegelingen die doen verlangen naar een vriendelijker Nederland. Baartman is energiek, toegankelijk, oprecht en innemend. Ze vertelt beeldend.' 

 
Nathalie Baartman in het NRC (536,1 KB)