Sven Ratzke

Where are we now? (try-out)

Concert

Normaal
€ 22,00
Kortingpas
€ 20,50

Deze voorstelling is inclusief een pauzedrankje.

None

SVEN RATZKE
Where are we now (try-out)

 

“Ratzke is een man van de wereld, wat een entertainer!”- de Volkskrant ★★★★★

 

Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is daar zijn pers en publiek het over eens. Ratzke’s show WHERE ARE WE NOW zorgde wereldwijd voor furore en hij had van de meester persoonlijk toestemming gekregen om zijn songs te gebruiken en eigen te maken. Uitverkochte shows in New York, Sydney, London, Berlijn en Amsterdam liggen reeds achter hem: en nu in Voorburg.

In WHERE ARE WE NOW duiken Ratzke en zijn pianist eervol, maar volledig nieuwsgierig in het grote oeuvre van de meester en toveren in prachtige nieuwe arrangementen, versies zoals ook Bowie ze zelf had willen horen.

De songs raken je nog meer in de intieme setting. Tussendoor rijgt Ratzke als een ware entertainer de songs aan verhalen, switchend tussen feit en fictie, die de avond tot een machtig geheel vormen. 

Hits als “Heroes” en “Let’s Dance”, maar ook juweeltjes als “Ashes to Ashes”, “Life on Mars” en uiteraard erfgoed als “Lazarus” als geheel nieuw geschreven songs komen voorbij. WHERE ARE WE NOW is en grootse en ontroerende avond met wereldster Sven Ratzke als grote spil die u niet gauw zult vergeten.

 
Feitjes en leuke weetjes:
-  David Bowie gaf Ratzke de toestemming om zijn muziek te                      gebruiken
-   Ratzke is een zanger/entertainer met Berlijnse en Amsterdamse          wortels die wereldwijd tourt. Hij werkte samen met wereldsterren -      zoals Nina Hagen, Rufus Wainwright, Hanna Schygulla etc. Ratzke        speelde hoofdrollen in Hedwig and the Angry Inch, Cabaret, The          Rocky Horror Show en speelt Marlene Dietrich in Berlijn.
-   Met teksten van bestsellerauteur Philippe Claudel
-   Met kostuums van meestercouturier Thierry Mugler
-   Ratzke tourde met deze show door Australië, Europa en New York.      Overal werd de show overladen met louter 5 sterren recensies.
-   Aan de vleugel: Jetse de Jong