Alex van Voorst en Melvyn Gnai - Acoustic Power
Alex van Voorst en Melvyn Gnai - Acoustic Power

Alex van Voorst en Melvyn Gnai - Acoustic Power

zaterdag 20 april 2019
Bekijk ticketinfo

“Acoustic Power"  met de fingerstyle gitaristen Alex van Voorst en Melvyn Gnai en speciale gast zangeres Piline van de Garde!

Op zaterdag 20 april is het zover. Na vele concerten te hebben gespeeld in Azië is het nu weer de tijd voor Nederland! Om precies te zijn in Theater Ludens te Voorburg. Alex van Voorst, in 2002 en 2003 genomineerd als beste gitarist van Nederland, heeft deze keer het wereldtalent uit Maleisië naast hem staan Melvyn Gnai ! Melvyn heeft al diverse wereld trofeeën in de wacht gesleept als zijnde beste fingerstyle gitarist. Ook heeft hij al in de Carnegie Hall te New York gespeeld...en nu dus Voorburg! Alex heeft nog een extra special guest uitgenodigd Piline van de Garde. Zij is een veelzijdig talent, gezegend met een gigantische mooie stem. Haar doorbraak is slechts een kwestie van tijd...

Dit acoustische gitarenconcert heeft ditmaal een groot “ Queen gehalte”. Ook komen er diverse “helden” op het muzikale vlak van Alex en Melvyn voorbij. Denk hierbij aan Beatles, Rod Stewart, José Feliciano en Kotario Oshio.