DE VRIENDEN VAN LUDENS

Theater Ludens is dé, door de gemeente aangewezen, culturele hotspot van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Met meer dan 400 activiteiten en 160 voorstellingen spelen wij een bepalende rol in het culturele leven van Leidschendam-Voorburg. Met 70 (!) gemotiveerde vrijwilligers en een kleine professionele staf werken wij hard om de bewoners van onze stad (en daarbuiten) een mooi en gevarieerd aanbod te bieden.

Onze programmering is afwisselend en bezoekers en artiesten loven de intieme sfeer en gastvrijheid. Onze bezoekers voelen een sterke band met ons theater, en die betrokkenheid stellen wij enorm op prijs.

Vier goede redenen om Vriend van Ludens te worden.

Wat krijg je als Vriend van Ludens?
  • Je krijgt je gepersonaliseerde ledenkaart. Een exclusief en mooi bezit!
  • Je krijgt eens per jaar twee kaartjes voor de prijs van één. Een fijn cadeau om te krijgen én te ontvangen!
  • In het voorjaar houden we een speciale PreSale for Friends, waar je met voorrang je kaartjes voor het nieuwe seizoen kunt bestellen. Onze programmeur is aanwezig om je, als je dat wilt, te informeren over de voorstellingen. Met een gratis drankje natuurlijk!
  • Eens per jaar ben je welkom op de gezellige Vriendenavond. Om kennis te maken met de mensen van het theater. Om mee te denken over de koers en het aanbod van het theater. Een gezellige borrel hoort hier natuurlijk bij.

Wat vragen we van jou?

  • Eén jaar lidmaatschap kost €50,00 per persoon. Het goede nieuws is dat Theater Ludens geregistreerd is als een 'culturele ANBI'; je gift is voor 125% aftrekbaar van de belastingen. Meer informatie over de ANBI vind je hier.
  • Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. In november krijg je het verzoek om je lidmaatschap te verlengen.  Dit doen we dus niet stilzwijgend. Wel zo netjes.

Ik word graag Vriend of Vriendin.