Jeugd Theaterschool

 

AANBOD 2018-2019:

Dinsdag om 16.00 uur: Musical (jaarcursus 6 t/m 8 jaar): Gek op acteren, zingen en dansen? Op de Jeugdtheaterschool Leidschendam-Voorburg kun je een musicalcursus doen. Zo word jij de ster van het podium! In de musicalcursussen van de Trias jeugdtheaterschool speel, zing en dans je onder andere stukken uit bekende kindermusicals. Je begint met de basis van musical en leert op een speelse manier kennis maken met musical. De jongere kinderen werken veel met improvisatie. Hoe ouder je wordt, hoe meer je je gaat verdiepen in musical. Je gaat een stap verder met zingen, dansen en acteren. Klik!

Dinsdag om 17.00 uur: Theaterklas (jaarcursus 7-12 jaar): Kom op het podium en leer acteren bij de Jeugdtheaterschool in Leidschendam-Voorburg. Wil je vooral leren acteren? Doe dan een theatercursus. Je kunt kiezen uit een jaarcursus of een korte cursus. Je leert de technieken van het theaterspel; hoe kun je bijvoorbeeld het beste een emotie laten zien? Samen met de andere cursisten leer je hoe je het verhaal dat je wilt vertellen het beste overbrengt op publiek en hoe je in de huid van een personage kruipt. Je gebruikt je eigen fantasie en lef om grappige, spannende, zielige, mooie of rare emoties of personages te spelen. Met de groep maak je samen een voorstelling en neem je als een echte acteur het daverend applaus in ontvangst. Klik!

Dinsdag om 18.00 uur: Musical (jaarcursus 8+): Gek op acteren, zingen en dansen? Op de Jeugdtheaterschool Leidschendam-Voorburg kun je een musicalcursus doen. Zo word jij de ster van het podium! In de musicalcursussen van de Trias jeugdtheaterschool speel, zing en dans je onder andere stukken uit bekende kindermusicals. Je begint met de basis van musical en leert op een speelse manier kennis maken met musical. De jongere kinderen werken veel met improvisatie. Hoe ouder je wordt, hoe meer je je gaat verdiepen in musical. Je gaat een stap verder met zingen, dansen en acteren. Klik!

Woensdag om 14.00 uur: Theater kort nivo 1 (10 lessen / 3x p.j./ 7 t/m 12 jaar): Wil je graag acteren, maar ben je nog een beginner? Dan is Theater kort niveau 1 iets voor jou. In de lessen ga je aan de slag met onder andere theaterspelletjes, improviseren, presenteren, fantasie gebruiken en verhalen vertellen. De lessen volg je natuurlijk in een echt theater, dé plek waar je moet zijn om te leren acteren. Aan het einde van de 10 lessen laat je aan je ouders/vrienden en familie zien wat je geleerd hebt! Klik!

Woensdag om 14.00 uur: Theater Kort niveau 2 (10 lessen/ 3x p.j./ 9 t/m 12 jaar) Heb je al ervaring met acteren en wil je verder ontwikkelen? Schrijf je dan in voor Theater kort niveau 2. In de lessen ga je aan de slag met onder andere improviseren, presenteren en ga je werken met tekst zoals monologen en dialogen. Aan het einde van de 10 lessen laat je aan je ouders of vrienden en familie zien wat je geleerd hebt! Klik!

Woensdag om 15.00 uur: Musical Kort  (10 lessen / 3x per jaar / 6 t/m 8 jaar):  Gek op acteren, zingen en dansen? Op de Jeugdtheaterschool Leidschendam-Voorburg kun je een korte musicalcursus van 10 lessen volgen. Zo word jij de ster van het podium! In de musicalcursussen van de Jeugdtheaterschool Leidschendam-Voorburg speel, zing en dans je onder andere stukken uit bekende kindermusicals. Je leert op een speelse manier kennis maken met musical. Klik!