Theater Ludens: leuk uitgaan kan ook dichtbij...

 

Theater Ludens is dé culturele hotspot van
Leidschendam-Voorburg! 

Met meer dan 180 voorstellingen leveren wij u een geweldig aanbod op gebied van cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. 

Naast onze reguliere voorstellingen organiseren wij speciale evenementen voor, en in samenwerking met onze cultureel actieve inwoners en culturele partners. 

En heeft u een feest, een presentatie of een evenement? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Theater Ludens... leuk uitgaan kan ook dichtbij.

 

Lees meer over verhuur         Vragen? Stel ze aan ons!

Vacature: barmedewerker

Theater Ludens is op zoek naar een gemotiveerde barmedewerker. Als medewerker achter de bar bedien je samen met andere vrijwilligers de bar en zorg je er voor dat de bezoekers een leuke avond of middag hebben in Theater Ludens.

 
Je werkzaamheden bestaan uit
Gasten verwelkomen, consumpties verkopen, bier tappen, kassa bedienen, lichte schoonmaak- werkzaamheden, sfeer bepalen enzovoort.
 
Wat verwachten we van jou?
Je beschikt over een open en klantvriendelijke houding, je bent stressbestendig, je kunt tappen of je bent bereid dit te leren, je kunt samenwerken, je bent in staat om onder leiding te werken, je toont initiatief.
 
Wat krijg je er voor terug?
Een uitdagende vrijwilligersfunctie binnen een gezellig groeiend theater, waar het tonen van initiatief wordt aangemoedigd.
 
Werktijden en -dagen
Minimaal twee à drie diensten per maand, zowel overdag als ’s avonds tijdens de voorstellingen, maar ook bij verhuren. Soms zijn het lange dagen. Op een voorstellingsavond komt het voor dat een bardienst van 19.30 tot ongeveer 24.00 uur duurt.
 
Wil jij ook vrijwilliger worden in Theater Ludens?
Stuur onze vrijwilligerscoördinator Anja een bericht en zij neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.

Stuur Anja een mail

Vrijwillige medewerkers

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwillige medewerkers!
Theater Ludens heeft een kleine professionele staf en meer dan 70 vrijwillige medewerkers. Samen zorgen wij voor een gastvrije omgeving voor onze bezoekers en artiesten. 
Wil jij ook vrijwilliger worden in Theater Ludens?
Stuur onze vrijwilligerscoördinator Anja een bericht en zij neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.

Stuur Anja een mail