Alexander Broussard & Robbert Henk Reijenga

The Story of Johnny Cash

Concert

Normaal
€ 22,00
Kortingpas
€ 20,50

Deze voorstelling is inclusief een pauzedrankje.

None

ALEXANDER BROUSSARD EN ROBBERT HENK REIJENGA
The Story of Johnny Cash

Robbert H. Reijenga  (frontman van The Raspers) speelt de liedjes van Johnny Cash samen met verhalenverteller Alexander Broussard en op drums Dennis van Hoorn in Theater Ludens in Voorburg. Voor deze speciale gelegenheid wordt gespeeld met 'full band bezetting' en is het trio aangevuld met meester-gitarist Theo van Niel jr. en (contra)bassist Evert Willemstijn. 

Robbert H. Reijenga is sinds jaar en dag zanger-gitarist en frontman van de succesvolle 60s -70s band The Raspers. Met meer dan 2000 shows heeft hij met deze band zo'n beetje alle bekende podia van Nederland wel aangedaan. Met The Story Of ... Johnny Cash kan hij zijn kenmerkende diepe baritonstem eindelijk ten volle benutten in de rol van The Man in Black. Johnny Cash had een zeer lange carrière met de nodige ups and downs. Het huwelijk met June Carter, alcohol- en drugsverslavingen, het legendarische concert in de San Quentin gevangenis en nog veel meer komt voorbij in dit boeiende verhaal. 

' THE STORY OF…' Een serie theater-masterclasses over legendarische pop iconen! 

In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ‘s werelds grootste muzieklegendes.  

Alexander (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct,  Crazy Piano’s, De Corona’s en diverse tv-optredens) keerde in juni, één dag na de lockdown, al meteen terug op de podia met zijn solovoorstelling 'Alexander Broussard speelt Billy Joel' waarin hij niet alleen als musicus, maar ook als gepassioneerd verteller hoge ogen gooide bij het publiek. 

Omdat hij zo vaak na afloop van de shows te horen kreeg dat juist die achtergrondverhalen zo’n leuke extra dimensie aan de show geven, besloot Alexander om dat concept uit te breiden naar een hele serie. 'The Story Of…' dus. Theater Ludens heeft al kunnen genieten van de levensverhalen van  Billy Joel en Barbra Streisand en presenteert nu met trots The Story of Johnny Cash!