Arijan van Bavel en Esmee van Oostende

Oh Buurman wat doet u nu Revue

Special

VIP
€ 27,50
Normaal
€ 22,50
Kortingpas
€ 21,00

Deze voorstelling is inclusief een pauzedrankje.

None

Arijan van Bavel & Esmee van Oostende
Oh Buurman wat doet u nu? Revue!

 

KIES DE VIP-KAART EN KRIJG EEN PERSOONLIJKE MEET & GREET (OP HET PODIUM) MET ARIJAN EN ESMEE!

 

De Oh buurman, wat doet u nu? Revue! belicht op komische wijze de ups en downs van het naast elkaar wonen. Zo is Arijan nooit jaloers op de 1.1 miljoen TikTok-volgers van Esmee. En Esmee heeft er nooit problemen mee dat Arijan weleens naakt door de tuin loopt.  

Met het thema ‘buren’ als uitgangspunt zetten Arijan en Esmee het theater op z’n kop met hun liedjes, sketches, typetjes en korte conferences. Van het lenen van een kopje suiker tot onaangekondigde bezoekjes; geen enkele burenergernis blijft onbesproken. Wat maakt een goede buur eigenlijk beter dan een verre vriend? Het duo brengt een voorstelling vol hilariteit, waar geen burenruzie te gek is en geen heg te hoog om overheen te gluren. 

De herkenbare ergernissen zijn verweven in een heerlijke avond theater. Nog nooit heb je zo hard om een heftige burenruzie moeten lachen en gluren we met Arijan en Esmee onbeschaamd over de heg. Maak je klaar voor een avond theater vol humor, muziek en herkenbare situaties.  
 
Over Arijan van Bavel
Podiumdier, acteur en producent Arijan van Bavel is wereldwijd beroemd in Nederland als Adje en tevens producent van theatervoorstellingen, waaronder de productie Oh Oh Den Haag! waarin hij ook zelf een rol speelt.  
 
Over Esmee van Oostende
Esmee van Oostende is een entertainer pur sang! De 27-jarige Esmee van Oostende, beter bekend als Esmee Joanna is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Haar succes laat zich meten in haar fans: Meer dan 1 miljoen TikTok-volgers, 125.000 volgers op Instagram en nog eens bijna 90.000 op youtube. Haar inspiratie lijkt oneindig en de hoeveelheid sketches is ongeëvenaard.