BETOVERING: TG Koeterwaals - Mees maakt iets supermoois (6+)
BETOVERING: TG Koeterwaals - Mees maakt iets supermoois (6+)

BETOVERING: TG Koeterwaals - Mees maakt iets supermoois (6+)

woensdag 23 oktober 2019
Bekijk ticketinfo

Iets super moois, iets super bijzonders, iets wat niemand ooit heeft gezien!
Een muzikale voorstelling over creativiteit, gedachtes en heel veel mooie dingen!

Mees is een maker, een verzinner, misschien wel een kunstenaar. Mees is tien jaar en ze heeft best een bijzonder hoofd vindt ze zelf. Ze kan alles verzinnen wat ze maar wil! Mees wil iets bijzonders maken, iets super origineels, iets wat nog nooit iemand heeft gezien. Maar wat als plots je gedachten door elkaar lopen? Als iedereen naar je kijkt en je het allermooiste, het allerbeste, het meest originele moet laten zien? Wat als alle ogen op jou gericht zijn en je moet laten zien wat niemand ooit zag? Ze besluit een kijkje in haar hoofd te nemen om te zien hoe het daar eigenlijk werkt. Eenmaal in haar eigen hoofd belandt ze samen met de bewoners van haar hoofd in een theatrale kettingreactie. Ze zijn niet meer te stoppen, er valt zoveel te ontdekken! Mees probeert. Ze valt maar staat ook weer op. Ze ziet het even niet meer zitten maar gaat toch weer door. Maar wanneer begint Mees nu eindelijk echt?

‘Mees maakt iets supermoois’ is een muziektheatervoorstelling voor kinderen in groep 4 t/m 7 vol verrassende wendingen, muzikale vondsten en theatrale grappen. Theatergroep Koeterwaals is zelf ook altijd op zoek naar creativiteit en maakt een voorstelling die super origineel is en die nog nooit iemand heeft gezien.

Met een Ooievaarspas krijgt u 50% korting op deze voorstelling. De kaarten kunt u alleen aan de kassa van het theater kopen, niet online. Vergeet uw Ooievaarspas niet mee te nemen.