Cameretten - Finalistentour 2017
Cameretten - Finalistentour 2017

Cameretten - Finalistentour 2017

zaterdag 22 april 2017
Bekijk ticketinfo

De finalisten van Cameretten doen nu Ludens aan. Mis de kans niet het cabarettalent van nu te zien! En het zijn altijd leuke avonden ook.


Tim Teunissen

Halve Finalist en Persoonlijkheidsprijs winnaar Cameretten Festival 2016
Leeftijd:
24 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Website: www.copperenco.com/tim-teunissen

Over zijn programma ‘Vluchten kan altijd’
Tim laat een reeks antihelden de revue passeren die koste wat het kost de schone schijn ophouden. Met man en macht houden ze zich van de domme of blazen van de hoogste toren. Een voorstelling over sorry zeggen, vluchtgedrag, te veel ambitie hebben en bang zijn.

________________________________________

Alex Ploeg vervangt Victor Luis van ES

Finalist publieksprijs Cameretten Festival 2016

Voor Cameretten zette hij al meerdere cabaretfestivals op zijn naam, waaronder de Jury- en Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (2011) en het Griffioen Zuidplein Cabaret festival (2012). Ondertussen is hij niet van de Nederlandse podia te slaan. Zo stond hij in 2016 in het voorprogramma van Ronald Goedemondt. Alex was o.a. te zien bij The Comedy Factory (RTL4), De Grote Improvisatieshow (RTL4), COJONES (VARA), en Nillionaires (BNN/VARA) .

Ook schrijft Alex voor tv-programma's zoals Dit Was Het Nieuws (RTL4), COJONES (VARA), en Foute Vrienden (RTL5), is hij soms te horen in radioprogramma Spijkers met Koppen (VARA) en was hij een tijdje cartoonist bij filmmagazine Preview.

________________________________________

Artiest: Pieter Verelst 

Titel: Mijn broer en ik

Eerst en vooral zou ik willen zeggen dat ik vandaag heel heuglijk ben. Ondanks mijn povere uitkering, zou ik mijn broer na tien jaar terug hartelijk en gracieus willen ontvangen. Een mens is immers ook niet gemaakt om alleen te zijn. Geen kwaad woord over mijn broer. Hij kan het ook niet helpen. Laten we dat afspreken.
Met vriendelijke groet,