Codarts

Monteiberus Trio

Lunchconcert

Normaal
€ 9,00

Deze voorstelling is inclusief een kopje koffie of thee voorafgaande aan de voorstelling.

None

Lunchconcert
Codarts speelt

Monteiberus Trio

Diego Pajares, fluit

Sari Šaciri, cello

Abraham Labastidas, piano

 Programma


Joseph Haydn (1732 - 1809)

 - Flute trio no. 16 in D Major, Hob.XV:16

                          - Allegro

                          - Andantino piu tosto allegretto

                          - Vivace assai

 Anton Arensky (1861 - 1906)

- Piano trio No. 1, Op. 32 in D minor

                          - Allegro moderato

                          - Scherzo. Allegro molto

                          - Elegia. Adagio

                          - Finale. Allegro non troppo

 Biografie

 Monteiberus trio is een gloednieuw trio dat het talent en de passie van drie geweldige muzikanten combineert. Ze zijn enorm toegewijd aan muziek en staan altijd te popelen om hard te werken, hun kennis uit te breiden en de wereld een betere plek te maken door middel van hun spel. Momenteel hebben ze het eerste Arensky Trio en een Haydn Trio op hun repertoire staan, dat binnenkort zal worden uitgebreid met andere stukken.

 Diego Pajares Espiga begon zijn studie fluit op 8-jarige leeftijd aan het "Conservatorio Profesional de Música de Palencia". Zijn eerste leraar was Mar Bel Borja, en gedurende 7 jaar kreeg hij les van Alicia Garrudo Álamo. Hij volgde verschillende cursussen bij professoren zoals Julia Gallego, Salvador Martínez, Denis Pascal, Cristina Nachel, Juan Carlos Chornet. Zijn grote interesse in muziek motiveerde hem om jazz te studeren bij de leraar Chema Corvo. In Nederland nam hij deel aan verschillende projecten met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Doelen Ensemble in Rotterdam, en in Duitsland speelde hij met de Junge Sinfonie Berlin in Hannover en in de Berliner Philharmonie in Berlijn.

 Pianist Abraham Labastidas Otazo, geboren in Venezuela, groeide op in Spanje. Van jongs af aan blootgesteld aan muziek en kunst via zijn grootvader, een muzikale artiest, speelt Abraham piano sinds hij 8 was. Momenteel studeert hij piano aan Codarts. Zijn interesse breidt zich uit tot genres als jazz, salsa en flamenco, instrumenten als saxofoon en percussie. Daarnaast wil hij zich graag bekwamen in componeren en produceren.


Sari Šaćiri is een cellist uit Montenegro. Hij speelt cello vanaf zijn 9e jaar, nadat hij er kennis mee had gemaakt tijdens een excursie op de kleuterschool. Sari voltooide zijn lagere en middelbare school voor muziek in Montenegro, in de klas van professor Mladen Popović. Momenteel studeert hij cello aan Codarts, in de klas van docent Joachim Eijlander. Hoewel Sari in de eerste plaats een klassieke cellist is, verkent hij graag ook andere muziekgenres. Hij is ook geïnteresseerd in andere vakken die Codarts biedt, zoals componeren en dirigeren.