DE BETOVERING: HoutjeTouwtje

De avonturen van Winnie de Poeh (4+)

Jeugdtheater

Normaal
€ 8,50

Deze voorstelling is inclusief limonade na afloop voor de kids.

None

De Betovering: de leukste herfstvakantie van Nederland!

De Betovering is een cultureel feest waar kinderen uitgedaagd worden, zich suf lachen, ontroerd en verrast worden, op het puntje van hun stoel zitten, zichzelf overtreffen en geïnspireerd raken, en hun fantasie op vol vermogen draait!
Theater Ludens is er trots op dat wij als enige theater buiten de Haagse stadsgrenzen aan dit prachtige festival deelnemen!

HEB JE EEN OOIEVAARSPAS? DAN KRIJG JE 50% KORTING!

HOUTJETOUWTJE
De avonturen van Winnie de Poeh (4+)

 

Een ode aan de 100 jaar jonge klassieker 

 

De wereld is voor Christopher Robin en Poeh wonderlijk en onbegrijpelijk; elke wandeling kan een avontuur worden, elke stap een verrassing. En zo beleven ze, samen met wonderlijke karakters als Ieoor en Knorretje, vele fluisterende avonturen. 

Voor deze voorstelling brengen wij het tekenen naar het theater. Gewoon, in al zijn eenvoud, met potlood en papier. En dat gebeurt live, met een projector die het werk op een groot scherm toont aan het publiek. Dit wordt omlijst met vertellingen, poppenspel en aanstekelijke nieuwe liedjes van deze zingende eigenwijze beer. 

Zo brengen we een ode aan Winnie de Pooh, de klassieker van A.A. Milne en E.H. Shepard. 

In deze voorstelling eren we de tijdloze verhalen in hun oorspronkelijke vorm, maar ook de bijzondere samenwerking tussen de schrijver en tekenaar. 

Alles uiteraard in de herkenbare Houtjetouwtje stijl.