Familieconcert- OORKAAN (4+)
Familieconcert- OORKAAN (4+)

Familieconcert- OORKAAN (4+)

zondag 12 maart 2017
Bekijk ticketinfo

 

Oorkaan met Percossa

De Gebroeders Kist (4+)

Hoe klinkt avontuur? Er waren eens vier broers. Ze heetten De Gebroeders Kist. Niemand wist of ze zo heetten omdat ze in een kist woonden of dat ze in een kist woonden omdat ze zo heetten. Natuurlijk hadden ze elk ook nog een eigen naam: Oudste, Jongste, Middelste en Domste. En ze hadden Grote Trom, zoals andere mensen een hond of een kanarie hebben. Op een nacht vertrekken ze met Grote Trom, op zoek naar het geluk.

De Gebroeders Kist is een theatraal concert van Oorkaan voor kinderen vanaf 4 jaar. Een spannend verhaal met weinig woorden, aanstekelijk slagwerk, acrobatiek en veel humor, gespeeld door Percossa. PERCOSSA gebruikt alles wat los en vast zit als instrument en speelt alle mogelijke ritmes om de meest hilarische, ontroerende en spectaculaire theatrale vondsten over te brengen. Niet voor niets is Percossa de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie.

 

UITLEG FAMILIETICKETS

Wilt u met het gezin komen? Dan bieden wij u een aantrekkelijke korting, zodat uw bezoek ook betaalbaar is.

Een familieticket voor 3 personen (minimaal één volwassene) bedraagt €28,50. In de kaartverkoop ziet u een prijs van €9,50. Dit is de prijs per ticket. Bij uw bestelling kunt minimaal én maximaal drie tickets afrekenen.

Een familieticket voor 4 personen (minimaal één volwassene) bedraagt €38,00. In de kaartverkoop ziet u een prijs van €9,50. Dit is de prijs per ticket. Bij uw bestelling kunt minimaal én maximaal vier tickets afrekenen.