Gavin Rijnders

Glittermoe

Cabaret

Normaal
€ 18,00
Kortingpas
€ 16,50

Deze voorstelling is inclusief een pauzedrankje.

None

Gavin Rijnders
Glittermoe

Gavin is wel een beetje klaar met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar hij schrijft er wel een liedje over. Dus zijn debuutvoorstelling gaat over de kunst van “ja, weet ik veel?!” Iedere keer wanneer hij denkt beter te weten, wordt het tegendeel bewezen, maar slechte keuzes worden goede verhalen. Dus is het niet makkelijker om even niks zeker te weten? 

In 2019 belande Gavin Reijnders met zijn ukelele in de finale van het Leidse Cabaret Festival. De jury van het festival prees hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaret context. Volgens de jury is hij “Een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk.” Na de finalistentour ging hij door en speelde hij op plekken als Amsterdam Fringe Festival en Lowlands. 

In 2022 wint Gavin het BNNVARA tv-programma Ik Ga Stuk!, waar Stefano Keizers op zoek gaat naar nieuw comedytalent. In het programma neemt hij via liedjes wraak op z’n pestkop van vroeger, legt hij uit dat 'ie meer is dan een Gay Best Friend en solliciteert hij voor een functie bij het programma Temptation Island. 

Gavin zingt vele mooie liedjes, over het fenomeen ‘gay best friend’ of een gezongen brief aan zijn pestkop van vroeger. Zijn talent is onmiskenbaar, zijn persoonlijkheid overrompelend, zijn energie tomeloos en aanstekelijk.

Leids Cabaret Festival