Jan Willem Roozenboom - Elke dag een beetje Bach
Jan Willem Roozenboom - Elke dag een beetje Bach

Jan Willem Roozenboom - Elke dag een beetje Bach

zaterdag 29 januari 2022
Bekijk ticketinfo

Hoera! We mogen weer open! En dat vieren we met een kadootje. Voor jou!

Interesse in Bach maar weet je er eigenlijk niets van? Hou je van Bach maar wil je er meer van weten? Kom dan nu, gratis, naar Jan Willem Roozenboom. Een superfijne voorstelling, om het einde van de lockdown te vieren.

Je hebt wel een kaartje nodig, maar dat kost je niets. Omdat we om 22.00 uur dicht moeten start de voorstelling om 20.00 uur.

Het is altijd gezellig in Theater Ludens, ook met 50!

 

OVER DE VOORSTELLING:

‘Elke dag een beetje Bach’ is de titel van de dagelijkse filmpjes die Jan-Willem maakt over de muziek, het leven en de uitvoering van composities van J.S. Bach.   

Ondertussen heeft Jan-Willem ruim 200 korte video’s gemaakt. Deze minicolleges worden erg goed bekeken, met een groeiend publiek. In de lockdown periodes heeft hij ook drie Online Bach Colleges gemaakt; volwaardige theatervoorstellingen om online/on demand te bekijken.  

Nu het weer mogelijk is om live op te treden, vertelt en speelt Jan-Willem in het theater. Een theatercollege met veel pianomuziek en de verhalen over Bach.  Tijdens het college is er ruimte tot het stellen van vragen!   

Programma: Preludes en Fuga’s uit Das Wohltemperierte Klavier, delen uit Franse suites, enkele Inventies, Aria uit Cantate 115 en meer.