Koos Mark Big Band - Muziekaleidoscoop 2
Koos Mark Big Band - Muziekaleidoscoop 2

Koos Mark Big Band - Muziekaleidoscoop 2

zondag 23 april 2023
Bekijk ticketinfo

In 2022 werd het 50-jarig jubileum van de Koos Mark Big Band gevierd met vijf zeer succesvolle concerten in Theater Ludens. De concerten met thema’s zoals, “Musical History”, “Music for the Movies” en “The Big Band Year’s”, werden uitgevoerd voor een uitverkochte zaal met laaiend enthousiast publiek.

Het publiek werd – zowel in beeld als geluid - meegenomen aan de hand van de kenmerkende muziekfragmenten uit de historie van het thema. Zowel bekende als minder bekende stukken brachten de sfeer en karakter van het thema volledig terug in de zaal aan de hand van speciaal voor het thema door Koos Mark gearrangeerde muziek. Het publiek genoot zichtbaar van elk thema en beloonde dat met een staande ovatie.

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de Koos Mark Big Band in 2023 terug komt in Theater Ludens!

Op zondag 26 februari spelen wij het eerste concert in de reeks "Muziekaleidoscoop". Kaleidoscopisch heeft de betekenis van veelkleurig, gevarieerd, bont en vanuit verschillende invalshoeken. Dezelfde diversiteit zoekt de Koos Mark Big Band ook in de samenstelling van haar concertprogramma´s.

Door de combinatie van unieke arrangementen en de daarbij gekozen beelden vertelt de band het verhaal, en brengt u in de sfeer en de tijdgeest van de muziek.

Voor de echte big band liefhebber zijn dit concerten die je niet mag missen, wees er snel bij, de ervaring van 2022 leert dat de kaarten snel weg zijn!